Boot lening

De boot van uw dromen gevonden? Dan is het belangrijk om het hoofd koel te houden als u op zoek gaat naar de juiste lening. De juiste boot lening om ervoor te zorgen dat u niet alleen genot haalt uit het varen, maar dat u ook een goed gevoel heeft bij de financiering van de boot. Een persoonlijke lening afsluiten is over het algemeen een goede keuze voor een boot lening. De boot wordt, jammer genoeg, in de loop van de tijd toch iets minder waard. Dan is het belangrijk dat er ook een vaste afbouw in uw lening zit.

Boot lening
Mogen wij de juiste lening voor u vinden?

Wij zorgen voor een verantwoorde boot lening! Een goed gevoel bij uw nieuwe boot, en bij de lening.

Een lening voor uw boot is altijd maatwerk. Samen met u nemen wij niet alleen de kenmerken van onze leningen door. Maar vragen u ook naar de exacte wensen die u heeft met uw boot. Hoe lang wilt u ermee gaan varen? Wilt u de boot volledig terugbetaald hebben als u hem heeft afgeschreven of heeft hij nog een (flinke) restwaarde. Allemaal zaken waar wij rekening mee houden als wij een financieel plan voor u opstellen. Juist bij een boot lening is het belangrijk dat u een heel goed gevoel heeft bij de lening. Deze moet goed aanvoelen. 

boot lening aanvragenboot lening aanvragen

Waar moet u op letten bij een boot lening

De belangrijkste aandachtspunten

Aandachtspunten bij de boot lening

Wij hebben veel ervaring met het verstrekken van boot leningen. Wij zijn geen absolute kenners van de boten, maar verdiepen ons er wel in. Als het gaat om de financiering van boten kunt u gerust zijn. Daar hebben we wel weer alle kennis van en weten we wat er wel en niet mogelijk is. Een boot financiering is voor banken over het algemeen een fijne financiering. Banken zijn dol op zekerheid en met een boot hebben ze deze natuurlijk. Belangrijkste aandachtspunt is dat de verwachte levensduur van de boot en de financiering goed in overeenstemming zijn. Het kan niet zo zijn dat u nog aan uw boot moet betalen terwijl u al aan een andere boot toe bent.

Verantwoorde boot lening? Een persoonlijke lening!

In 99 van de 100 gevallen sluiten we bij een boot lening een persoonlijke lening. Een lening met een vast deel afbouw zodat er gegarandeerd een einddatum op de lening zit. Een doorlopend krediet komt eigenlijk maar weinig voor bij de boot leningen. Zeker omdat u ook bij de persoonlijke leningen gewoon boetevrij mag inlossen wanneer u wilt en zoveel u wilt.

Boot lening aanvragen Boot lening aanvragen

Nog even op een rij:

Passende lening

Met onze boot leningen krijgt u de juiste wind in de zeilen. Een passende lening waarbij u een goed gevoel heeft en kunt genieten van het zeilen zonder zorgen.   

Heldere voorwaarden

Bij ons kunt u geld lenen tegen de beste voorwaarden. Altijd boetevrij inlossen, voordelig, en met het beste advies. Kortom de juiste keuze voor een verantwoorde lening. 

Klantvriendelijk

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf voor de caravan voor u belangrijk is. Ons team van specialisten doet haar uiterste best in uw belang. En nog snel ook!

Wilt u telefonisch contact met ons? Tijdens kantooruren kunt u ons bellen op het telefoonnummer: 0226-333432

Bel: 0226-333432

Wilt u uw vraag graag per email stellen? Dat kan natuurlijk ook. U krijgt binnen enkele uren een antwoord.

Info@royaalkrediet.nl