Een vaste lage rente

Met een persoonlijke lening heeft u een vaste lage rente.

Boetevrij inlossen

U mag het krediet tussentijds volledig boetevrij inlossen.

Persoonlijke lening aanvragen

Gratis offerte en advies

Gratis offerte én gratis advies over de voor u beste lening.

Ongeevenaarde service

Maak kennis met onze gediplomeerde en servicegerichte adviseurs.

LET OP!

Helaas kunnen wij u niet helpen als:
  • u een bedrag onder de €5.000,- wilt lenen
  • u een negatieve BKR notering heeft
  • u jonger bent dan 21 of ouder dan 65
  • u als buitenlander minder dan 3 jaar in NL werkt
  • u een WW of bijstand uitkering heeft
  • u een tijdelijk dienstverband heeft of via een uitzendbureau werkt

Persoonlijke lening aanvragen

Is de persoonlijke lening de geschikte vorm van geld lenen voor u? Dan kunt u eenvoudig online een persoonlijke lening aanvragen. Ons online aanvraagformulier is eenvoudig en snel in te vullen. Daarna gaan wij voor u aan de slag om het beste voorstel bij de banken voor u binnen te halen. Wij gaan voor u op zoek naar de laagste rente.
Uiteraard kijken wij naar meer dan alleen de rente. Een persoonlijke lening aanvragen moet er namelijk voor zorgen dat u een lening van ons krijgt waarbij u het juiste gevoel heeft. Een lening met niet alleen een lage rente, maar ook de mogelijkheden om boetevrij het krediet weer volledig in te lossen bijvoorbeeld. Zaken waar wij aandacht voor hebben.
Een aanvraag voor een persoonlijke lening kost u natuurlijk niets, en verplicht u tot niets.
Nadat u de aanvraag heeft ingediend ontvangt u over het algemeen binnen enkele uren van ons een reactie waarbij wij aan kunnen geven wat wij voor u kunnen betekenen.

Online aanvragen

 € 170,00

Persoonlijke gegevens


Werksituatie aanvrager


Financiële gegevens


Lopende leningen

Geef aan of u elders lopende leningen heeft. Daarna kunt u per lening aangeven of u deze wilt onderbrengen samen met uw nieuwe lening.

Gegevens bij lopende lening 1
Gegevens bij lopende lening 2
Gegevens bij lopende lening 3
Gegevens bij lopende lening 4
Gegevens bij lopende lening 5


Kredietbescherming

Bij alle kredieten hypotheken die wij aanbieden is het mogelijk om de maandelijkse last te beschermen voor het risico van overlijden (ORV), ziekte/arbeidsongeschiktheid (AOV) en onvrijwillige werkloosheid (WW ).Een lening brengt verplichtingen met zich mee. Het kan gebeuren dat er zich in uw persoonlijke situatie omstandigheden voordoen die de aflossing van een krediet tot een te zware last maken. Bovendien kenmerkt het economische klimaat zich steeds meer door minder bemoeienis van de overheid en dus meer zelfzorgzaamheid voor de burger. Daarom is het verstandig om zelf maatregelen te nemen ter bescherming van het inkomen.

Wilt u de maandtermijn beschermen tegen de gevolgen van


Uw aanvraag versturen

U heeft nu bijna alle gegevens voor de aanvraag ingevuld. Bij het versturen wordt uw aanvraag verzonden en beoordeeld. Indien uw aanvraag akkoord wordt bevonden ontvangt u per e-mail of per post de overeenkomst. Mochten er aanvullende gegevens nodig zijn dan zullen wij contact met u opnemen. Heeft u op voorhand vragen dan kunt u contact met ons opnemen.


Onze Werkwijze

Online Aanvragen

Alles begint natuurlijk met uw kredietaanvraag. U kunt eenvoudig online uw persoonlijke lening aanvragen. Ons aanvraagformulier kunt u op deze pagina vinden. Uw aanvraag is altijd kosteloos en vrijblijvend en wordt discreet behandeld.

Beoordeling van uw aanvraag

Zodra u de aanvraag heeft afgerond komt deze bij ons in het kredietsysteem binnen. Wij beoordelen deze op betaalbaarheid. Is het krediet betaalbaar en verantwoord? Dan wordt er een BKR toetsing gedaan.

Uitbrengen van de offerte

Als wij een akkoord krijgen van de banken dan spreken wij dit voorstel met u door en kunnen een offerte uitbrengen. Wij kunnen de offerte aan u mailen of per post aan u verzenden. Het advies over de persoonlijke lening is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Uitbetaling van de offerte

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunt u deze ondertekenen en aan ons mailen. Wij hebben daarbij ook ter controle documenten nodig. Dit zijn in ieder geval een kopie van uw legitimatiebewijs, uw loonstrook en bankafschriften van een periode van een maand.

Heeft u nog vragen?

Bent u er nog niet van overtuigd dat een persoonlijke lening voor u de juiste keuze is? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om één en ander nog even door te spreken. Een krediet betekent toch een verplichting voor een langere termijn, des te belangrijker dat het voor u goed aanvoelt. Onze specialisten helpen u dan ook graag verder om de juiste en verantwoorde keuze te maken voor een verantwoorde lening.

Wilt u telefonisch contact met ons? Tijdens kantooruren kunt u ons bellen op het telefoonnummer: 0226-333432

Bel: 0226-333432

Wilt u uw vraag graag per email stellen? Dat kan natuurlijk ook. U krijgt binnen enkele uren een antwoord.

Info@royaalkrediet.nl