Verbouwingslening

Wilt u verbouwen maar is het budget niet toereikend? Dan kan een verbouwingslening een uitkomst zijn. U kunt op verschillende manieren een verbouwingslening afsluiten. U kunt er voor kiezen om het gehele bedrag als persoonlijke lening af te sluiten, maar kunt er ook voor kiezen om een deel als doorlopend krediet af te sluiten. Het voordeel is hierbij dat u gedeeltelijk ook wat geld achter de hand heeft. Ook als u voor deze optie kiest kunnen wij u natuurlijk met raad en daad bijstaan zodat u een verantwoorde keuze kunt maken.

verbouwingslening
Waarom een verbouwingslening bij persoonlijkeleningafsluiten.nl?

Onze toegevoegde waarde!

Een verbouwingslening aanvragen bij persoonlijkeleningafsluiten.nl is een goede keuze. U zult al snel merken dat ons team van bevlogen medewerkers u graag met raad en daad bijstaat om u een verantwoorde en voordelige financiering te verstrekken. Een verbouwingslening kunt u afsluiten voor uw koopwoning, maar ook bij woningverbetering van uw huurwoning kunt u een lening bij ons afsluiten. Woningeigenaren hebben wel een voordeel. Bij een persoonlijke lening afsluiten kunnen zij extra korting op de rente krijgen. 

Verbouwingslening aanvragenVerbouwingslening aanvragen

Waar moet u op letten bij een verbouwingslening

De belangrijkste aandachtspunten

Aandachtspunten bij de verbouwingslening

Wilt u een verbouwingslening afsluiten? Dan zijn er altijd een aantal zaken waar u rekening mee zou moeten houden. Het belangrijkste is een meer algemene opmerking die ook betrekking heeft op de verbouwingslening. Als u geld gaat lenen is het altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat u de lening ook daadwerkelijk gaat aflossen. Een persoonlijke lening is dus bijzonder geschikt om dit te bewerkstelligen. Als u vooraf nog niet precies weet hoeveel u nodig heeft kunt u natuurlijk altijd een klein doorlopend krediet afsluiten om dit deel op te vangen.

Een verbouwingslening met fiscaal voordeel

In vergelijking met een doorlopend krediet voor een verbouwingslening kan een persoonlijke lening nog een belangrijk voordeel hebben. Naast de lagere rente voor woningeigenaren kan de rente ook nog eens fiscaal verrekenbaar zijn. Dit voordeel kan behoorlijk zijn. Wij kunnen u alles vertellen over de voorwaarden, u kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van de belastingdienst om de voorwaarden door te nemen.

Verbouwingslening aanvragenVerbouwingslening aanvragen

Nog even op een rij:

Rentevoordeel

Woningeigenaren kunnen extra voordeel hebben bij een verbouwingslening. De banken kunnen namelijk rentekorting geven voor woningeignaren.

Fiscaal voordeel

Als u aan de voorwaarden voldoet (wat bij een persoonlijke lening meestal het geval is) kunt u een belastingvoordeel hebben. Wij vertellen u hier graag meer over. 

Klantvriendelijk

Verbouwen kan uw woning meer waard maken. Onze adviseurs helpen u graag om een voordelige lening af te sluiten waardoor u voordelig aan het verbouwen kunt gaan. 

Wilt u telefonisch contact met ons? Tijdens kantooruren kunt u ons bellen op het telefoonnummer: 0226-333432

Bel: 0226-333432

Wilt u uw vraag graag per email stellen? Dat kan natuurlijk ook. U krijgt binnen enkele uren een antwoord.

Info@royaalkrediet.nl