Persoonlijke lening oversluiten

Heeft u al een persoonlijke lening en wilt u deze oversluiten? Dat kan, met onze gratis oversluitservice kijken wij direct of een persoonlijke lening oversluiten voor u voordelig is. Wist u dat een persoonlijke lening oversluiten altijd maatwerk is? Een persoonlijke lening oversluiten kan u veel voordeel opleveren, maar kan ook geld kosten. Vraag altijd advies van de specialisten. Het advies is kosteloos, het verplicht u tot niets en u zult verbaasd zijn van onze kennis van zaken en enthousiasme!

Onze werkwijze

Grondig en doordacht

Bij een persoonlijke lening oversluiten gaan wij grondig en doordacht te werk. Een persoonlijke lening oversluiten moet u natuurlijk geld opleveren, en geen geld kosten. Omdat wij in de praktijk nog teveel zien dat dit misgaat hebben wij onze processen zo ingericht dat ons advies altijd eerlijk, objectief, degelijk en voordelig is.

In enkele stappen gaan wij voor u na wat wij u kunnen besparen. Ook als ons aanbod niet voordeliger is dan uw huidige lening geven wij dit eerlijk en transparant bij u aan.

Persoonlijke lening oversluiten
De aanvraag

U kunt online uw aanvraag indienen voor het oversluiten van uw persoonlijke lening. Uw aanvraag wordt automatisch bij ons ingelezen.

De Beoordeling

Wij beoordelen uw aanvraag eerst op betaalbaarheid. Is het verantwoord om uw lening over te sluiten. Is het “te dragen” volgens de huidige normen.

De berekening

Pas als wij de akkoorden hebben ontvangen begint het ├ęchte werk. De berekeningen, wat is uw exacte voordeel? Hoe kunnen wij dit voor u maximaliseren?

Offerte

Tevreden over het voordeel? Dan mailen wij u kosteloos en vrijblijvend de offerte voor uw persoonlijke lening. Transparant en duidelijk!

Wat zijn de kosten bij een persoonlijke lening oversluiten?

Bij het geld lenen moet u natuurlijk de rente betalen over het bedrag dat u heeft geleend. Dat zijn voor het oversluiten van een persoonlijke lening overigens ook gelijk de enige kosten. Er is wettelijk vastgelegd in de wet op het consumentenkrediet dat er geen kosten in rekening gebracht mogen worden bij het bemiddelen van een lening.
Waar wel rekening mee gehouden moet worden is de boete bij het vervroegd aflossen. Als u uw persoonlijke lening al enige jaren heeft lopen kan deze boete nog bij u van toepassing zijn. Wij gaan ook dit uiteraard kosteloos en vrijblijvend voor u na zodat u niet voor onaangename verrassingen kan komen te staan.

Waar letten wij op bij het oversluiten van uw lening?

Er zijn een aantal voor de hand liggende factoren waar wij naar kijken bij het oversluiten van uw lening. .
Natuurlijk kijken wij als eerste naar uw huidige rentepercentage, maar dat is zeker niet alles. Net zo belangrijk is bijvoorbeeld de restantlooptijd van uw lening. Des te korter de looptijd, des te kleiner de kans dat wij de lening voordelig kunnen omzetten. Zelfs als de rente enkele procenten lager is.
Deze berekeningen maken wij altijd voor u, wij laten u de verschillen zien en geven dit eerlijk aan u door. Ook als er geen voordeel voor u te behalen is maken wij dit inzichtelijk. Bij Royaalkrediet krijgt u eerlijk en onafhankelijk advies over geld lenen.

Heeft u nog vragen of wilt u direct uw lening oversluiten?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Wilt u telefonisch contact met ons? Tijdens kantooruren kunt u ons bellen op het telefoonnummer: 0226-333432

Bel: 0226-333432

Wilt u uw vraag graag per email stellen? Dat kan natuurlijk ook. U krijgt binnen enkele uren een antwoord.

Info@royaalkrediet.nl